De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,IN ONS ARCHIEF
vorig archief-item volgend item archief-overzicht  
 
 

Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Niet zomaar een fotoclub!
Clubtentoonstelling Fotoclub De Gender
Archiefdatum: 2018-11-06


Aankondiging van de clubtentoonstelling van Fotoclub De Gender op 3 en 4 november in Wijkgebouw 't-Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven.


Fotoclub De Gender nodigt u uit voor de jaarlijkse clubtentoonstelling.
Deze wordt gehouden in het weekend van 3 en 4 november 2018.
De 27 leden presenteren een selectie van hun werk uit het afgelopen jaar dat bestaat uit vrij werk met een grote diversiteit aan onderwerpen, alsmede werk uit het jaarthema "Creatief fotograferen” en een audiovisuele presentatie. Het afgelopen jaar is geëxperimenteerd met de pinhole camera. Ook hiervan zijn de resultaten te zien. Tenslotte werkten de leden aan het project "Klokje rond" dat ook wordt geëxposeerd.

De tentoonstelling wordt gehouden in Wijkgebouw ’t Slot, Kastelenplein 167, 5653 LX Eindhoven.
De openingstijden zijn zaterdag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 4 november van 11.00 tot 17.00 uur.
De toegang is gratis.

Wat doet de fotoclub?
Onze club biedt geen fotocursus. Daar zijn overigens in Eindhoven en omgeving meerdere mogelijkheden voor. Beginnelingen worden echter zeker niet aan hun lot overgelaten. Wanneer daar behoefte aan is kan men rekenen op persoonlijke begeleiding van een ervaren clublid. De clubbijeenkomstenzijn om de veertien dagen op maandagavond van acht uur tot half elf in wijkgebouw ‘t Slot aan het Kastelenplein 167 te Eindhoven.

Forumbesprekingen
We bespreken elkaars foto’s, dia’s en digitale HDAV-presentaties of dat van leden van een andere fotoclub. Clubleden, die hiervoor een speciale cursus fotobespreken hebben gevolgd, treden daarbij op als forumleider. In wezen vormen de interessante en leerzame forumavonden de kern van het fotoclubgebeuren.

Praktijk
Het gezamenlijk bezig zijn met fotograferen. Hieronder vallen ook de fototochtjes, die samen of in kleine groepjes worden ondernomen.

Sprekers
Voor vier of vijf clubavonden per jaar worden bekende fotografen uitgenodigd, die hun werk laten zien en er over vertellen. Door grondig kennis te maken met het werk van zulke fotografen worden de fotografische inzichten van de leden vergroot, wat sterk bijdraagt tot verbetering van het eigen werk.


 

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijving


 

(advertentie)Wat doet SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)


 • Tijdens ons inloopspreekuur bekijken we wat je blessure is.
 • We helpen je snel van je blessure af.
 • Ons inloopspreekuur is GRATIS
 • Ben je jonger dan 18 jaar dan zijn ook de behandelingen gratis (per indicatie, minimaal de eerste 9 behandelingen)
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord .nl
(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
 • Dakwerken
 • Metselwerken
 • Sanitair
 • Loodgieterwerken
 • Zinken goten
 • Stukadoorswerken
 • Timmerwerken
 • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl

(advertentie)

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier is een groepspraktijk met twee vestigingen in de Achtse Barrier gelegen in Eindhoven Noord. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw klachten zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Zorgprogramma’s voor onder andere: Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Urine-incontinentie, Astma, COPD, Angst, Depressie en Osteoporose. Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap