De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
EKO Keurmerk voor brood en koffie
Groendomein Wasven Tongelre Eindhoven
Archiefdatum: 2018-04-06


We weten het natuurlijk allang: de Wasvenboerderij gaat voor lekker, lokaal én biologisch. Maar vanaf nu is het ook aantoonbaar en herkenbaar: Groendomein Wasven heeft het EKO-keurmerk ontvangen voor biologisch brood en koffie. En daar is men best trots op. 


Het vergt immers extra inspanning van onze bakkers en koffiebranders om te voldoen aan de strenge, Europese eisen voor biologische voedselproductie. Deze zijn gebaseerd op het behoud van milieu, natuur en landschap en het welzijn van dieren.
 

De naleving van het EKO-keurmerk wordt namens de overheid uitgevoerd door Skal. Zij controleert de totale productketen: van het land en de stal tot in de winkel. Voor de Wasvenboerderij een logische stap op weg naar een transparante, duurzame voedselketen.

Feestelijke aanbieding
Om deze mijlpaal te vieren hebben de bakkers een speciale aanbieding: ’t blije worstenbroodje. Een rijk gevuld worstenbroodje met gehakt van de Blije Big.

Lekker, lokaal en helemaal biologisch!

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingBron grafics en/of tekst: wasven.nl
 

(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
  • Dakwerken
  • Metselwerken
  • Sanitair
  • Loodgieterwerken
  • Zinken goten
  • Stukadoorswerken
  • Timmerwerken
  • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl

(advertentie)

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier is een groepspraktijk met twee vestigingen in de Achtse Barrier gelegen in Eindhoven Noord. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw klachten zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Zorgprogramma’s voor onder andere: Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Urine-incontinentie, Astma, COPD, Angst, Depressie en Osteoporose. Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap