De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Trefpunt Groen Eindhoven is blij
Dit keer bomen erbij bij aanleg HOV

Het TGE (Trefpunt Groen Eindhoven) is een nonprofit organisatie die nauw betrokken is bij alles wat met groen te maken heeft in de gemeente Eindhoven. Deze organisatie heeft heet voor elkaar gekregen dat de 17 te kappen bomen worden vervangen door 29 nieuwe bomen. 

Dit keer dus geen achteruitgang, maar pure winst in het aantal en variatie. Het knooppunt "1ste Lieve de Keylaan - W. Chrurhcilllaan - Huizingalaan" zal er aanzienlijk op voor uit gaan.


Een boom is een prijzig stukje groen. De te kappen 17 bomen hebben een waarde van € 22.725. De compensatie bestaat uit de herplant van 29 bomen; moseik, acacia, iep en veldesdoorn. Totale waarde € 32.750.

Het TGE is dan ook zeer tevreden. Men spreekt dat er zelden een kans is om bij de HOV een groenwinst te behalen. In dit geval is het wel gelukt. 

Triest om hier uit de conclusie te kunnen trekken dat er dus zelden een winst is te behalen voor de groenvoorziening bij de aanleg van het HOV. Bovendien heeft menigeen vraagtekens of dit megaproject wel een zinvolle uitgave is. Om de verkeersdruk te verlagen in Eindhoven zou gratis openbaar vervoer eigenlijk het streven moeten zijn.

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijving


 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.


(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
  • Dakwerken
  • Metselwerken
  • Sanitair
  • Loodgieterwerken
  • Zinken goten
  • Stukadoorswerken
  • Timmerwerken
  • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap