De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Bus overstapplaats bij Catharina Zienhuis en WCW
Luxe bushalte bij knooppunt Winkelcentrum Woensel
Archiefdatum: medio juni 2016


Bij Winkelcentrum Woensel komt hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen. Daarom is in het ontwerp een busstation opgenomen op de kop van de Montgomerylaan.


De uitvoering van de aanleg van HOV2 op de Churchilllaan en de kop van de Montgomerylaan is in januari 2016 van start gegaan. De bouw van het busstation start in april. Om de overlast te beperken wordt het werk in fases uitgevoerd.

Advies aan automobilisten:

Als u niet over de Churchilllaan hoeft te rijden, adviseren wij u om een andere route te kiezen. Zo houden we de omgeving bereikbaar voor bestemmingsverkeer.
Let op:
• Doorgaand verkeer op de Churchilllaan is van 12 januari 2016 tot eind juni niet mogelijk. Voor hulpdiensten wordt een uitzondering gemaakt.
• Tijdens iedere fase kan autoverkeer, met enige hinder, vanaf de Montgomerylaan richting Genovevalaan en omgekeerd rijden.

Busreizigers:

De bussen blijven zoveel mogelijk dezelfde route rijden, maar soms moet de bus omrijden of zijn er tijdelijk andere haltes.


Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingBron grafics en/of tekst: eindhoven.nl
 De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap