De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving Glow is voorbij, volgend jaar eerst wat fototips
Archiefdatum: eind november 2015


Glow 2015 is alweer voorbij. Misschien bent u entousiast over Glow, misschien is het voor u net teveel lichtjesshow en te weinig kunst met een K.
Maar als bezoeker zelf kun je ook kunstzinnig bezig zijn tijdens het bezichtigen van al het moois dat Glow kan bieden. Fotograferen is iets wat veel mensen doen tijdens hun Glowtocht.


Wij vonden op internet een heel leuke en leerzame site van Laura Vink over fotograferen. Met name het maken van foto's bij een lichtshow als Glow.

Op haar website vindt u onder andere:

  • Specifieke tips voor het fotograferen van lichtkunstwerken zoals die bij Glow.
     
  • Tips voor het maken van creatieve en originele foto’s tijdens Glow. Hoe wil jij je onderscheiden tussen de duizenden andere fotografen die Glow bezoeken?
     
  • Algemene tips voor het bezoeken van een lichtfestival. Niet zozeer over het fotograferen zelf gaan, maar waarvan Laura Vink wel denk dat ze belangrijk zijn!

Meer weten? Zoek met Google

Bron grafics en/of tekst: vinkacademy.nl
 De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap