De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Verschil mag er zijn
Kunst in ’t Oude Raadhuis-Beek en Donk
Archiefdatum: eind juni 2015


Op zaterdag 6 juni 2015 om 16.00 uur vindt in ’t Oude Raadhuis te Beek en Donk de feestelijke opening plaats van de expositie KuBra presenteert: “Verschil mag er zijn”, voorafgegaan door de verloting van een kunstwerk van een eerdere expositie ter ondersteuning van ’t Oude Raadhuis.

De dichter Julius Dreyfsandt zu Schlamm, woonachtig in Sint Oedenrode, zal de expositie openen met een aantal gedichten. In zijn gedichten komen ernst, liefde, de natuur en humor aan de orde.


Zes Brabantse kunstenaars tonen hun werk Harry van Berlo, Bets van Boxel, Paula Groote Versteegen,  Tineke Kleij-van den Boomen, Kitty Tijbosch en Truus de Wijs.

We zien de kunstenaars die gefascineerd zijn door de schoonheid van het dagelijkse leven. Bij deze expositie zien we hoe het leven van alledag zich aan hen voordoet en door hen op zijn of haar unieke manier ervaren en uitgedrukt wordt.
Op de expositie zijn verschillende soorten werken te zien welke gemaakt zijn met allerlei soorten materialen zoals bijvoorbeeld aquarel, olieverf en acryl gemengd met zand en verwerkt op doek. Hierin zien we techniek en vakmanschap op hoog niveau. Dat geldt zeker ook voor de prachtige beelden welke gemaakt zijn door middel van casting, fusion, keramiek met gesmeed ijzer en/of bamboe en afbeeldingen welke gemaakt zijn met tiffany glaskunst.
Er is veel kleurrijk werk met een sterke positieve uitstraling te zien waarin op allerlei manieren de wereld van deze kunstenaars is uitgebeeld.

’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, 5741 JK Beek en Donk. Expositie loopt van 6 juni tot en met 28 juni 2015 en is geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door onze kunstenaars. Toegang gratis. U bent van harte welkom.

Julius V.E. Dreyfsandt zu Schlamm : Gedichten 1
http://blog.seniorennet.be/julius_dreyfsandt_zu_schlamm/

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingBron grafics en/of tekst: www.stichtingkubra.nl
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.


(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven(advertentie)

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier is een groepspraktijk met twee vestigingen in de Achtse Barrier gelegen in Eindhoven Noord. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw klachten zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Zorgprogramma’s voor onder andere: Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Urine-incontinentie, Astma, COPD, Angst, Depressie en Osteoporose. Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap