De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Zoek op de site:
Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Prijs voor behoud/hergebruik bestaande gebouwen
Helmondse Cacaofabriek genomineerd
Archiefdatum: mei 2015


Uit een recordaantal van 111 inzendingen, heeft de jury van NRP (Nationaal Renovatie Platform) Gulden Feniks dit jaar elf projecten genomineerd.
Er zijn 4 categorieen: Gebiedstransformatie, Renovatie en Lowbudget/High Impact en Gebouw-transformatie.
De Helmondse Cacaofabriek is gekozen in de categorie Gebouw-transformatie.Op woensdag 3 juni worden -op de PROVADA-vakbeurs in de RAI- de winnaars bekendgemaakt. NRP Gulden Feniks is dé prijs die als inspiratie en stimulans dient om het gebruik van bestaande gebouwen te bevorderen. De Cacaofabriek (ontwerp cepezed) hoopt in het rijtje te komen met de eerdere winnaars: Cultuurcentrum Energiehuis Dordrecht, Metaforum (TU Eindhoven), Conservatorium Hotel Amsterdam en Lichttoren Eindhoven.

Cacaofabriek een van drie finalisten
In de categorie Transformatie kwamen dit jaar 42 inzendingen binnen. De finalisten zijn Einsteinbaan (Nieuwegein), De Hallen (Amsterdam) en de Cacaofabriek (Helmond). De jury over de nominaties: “De Cacaofabriek is een mooi behoud van een industrieel erfgoedstuk, dat met nieuwe culturele en commerciële functies energie geeft aan een verlaten stuk centrumrand. Transformaties zoals de Einsteinbaan staan symbool voor een belangrijke opgave: het transformeren van leegstaande kantoorpanden naar starterswoningen.
De Hallen in Amsterdam is een prachtig voorbeeld van een burger- en betrokkeneninitiatief en vooral bijzonder omdat, naast commerciële functies, ook is gedacht aan maatschappelijk en lokaal relevante invulling.” Alle inzendingen voor NRP Gulden Feniks 2015 zijn te bekijken op de site van NRP Gulden Feniks.  http://www.nrpguldenfeniks.nl/


Meer weten? Zoek met Google
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.


(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
  • Dakwerken
  • Metselwerken
  • Sanitair
  • Loodgieterwerken
  • Zinken goten
  • Stukadoorswerken
  • Timmerwerken
  • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl

(advertentie)

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier is een groepspraktijk met twee vestigingen in de Achtse Barrier gelegen in Eindhoven Noord. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw klachten zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Zorgprogramma’s voor onder andere: Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Urine-incontinentie, Astma, COPD, Angst, Depressie en Osteoporose. Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap