De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
vrijwilligersonderscheiding voor Jolanda Verheggen-Middel
Toneelgroep SJB-Acht is trots
Archiefdatum: eind april 2015


De Gemeente Eindhoven heeft de vrijwilligersonderscheiding 2015 toegekend aan Jolanda Verheggen , vrijwilligster bij de Stichting Jeugdbelangen Acht.

De Stichting Jeugdbelangen (SJB) heeft een toneelgroep. Vanaf 2001 is Jolanda nauw betrokken bij de toneelgroep van SJB.


Jolanda Verheggen zorgt voornamelijk voor de kleding van de kinderen: ze bedenkt niet alleen de kostuums, maar maakt ze ook. Aan de toneeluitvoering van vanavond doen bijvoorbeeld 18 kinderen mee die gezamenlijk 55 rollen hebben, dus ook zoveel kostuums.

In de periode 2003-2012 was Jolanda wekelijks bezig met de hobbyclub van SJB Acht. Ze hielp de groep van gemiddeld 20 kinderen niet alleen met het maken van werkstukjes, ze bereidde ook een en ander voor. Door haar drukke werkzaamheden is ze met deze activiteit in 2012 moeten stoppen.

In de loop der jaren is SJB uitgegroeid tot een organisatie die het hele jaar door bezigheden organiseert voor grote en kleine kinderen. SJB organiseert o.a. de Hobbyclub, het kindertoneel maar ook de lampionnentocht, disco, paaseieren zoeken, Koningsdag en de avonddriedaagse. Stichting Jeugdbelangen Acht organiseert een keer in de twee jaar een kindertoneelstuk voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. De afgelopen jaren zijn vijf verschillende kindertoneelstukken opgevoerd in het Dorphuis met behulp van meer dan 20 vrijwilligers. Stichting Jeugdbelangen Acht organiseert al sinds 1989 een Hobbyclub. Dit is een knutselclub voor kinderen van 7 tot 12 jaar.In de maanden september tot mei knutselen ongeveer 20/24 kinderen onder leiding van drie ervaren begeleidsters met allerlei materialen.


Meer weten? Zoek met Google

Bron grafics en/of tekst: www.sjbacht.nl
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.(advertentie)Wat doet SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)


 • Tijdens ons inloopspreekuur bekijken we wat je blessure is.
 • We helpen je snel van je blessure af.
 • Ons inloopspreekuur is GRATIS
 • Ben je jonger dan 18 jaar dan zijn ook de behandelingen gratis (per indicatie, minimaal de eerste 9 behandelingen)
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord .nl
(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
 • Dakwerken
 • Metselwerken
 • Sanitair
 • Loodgieterwerken
 • Zinken goten
 • Stukadoorswerken
 • Timmerwerken
 • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap