De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
informatieavond op 17 maart
Lopersgroep Brandevoort start een wandelgroep
Archiefdatum: 17 maart 2015


Lopersgroep Brandevoort bestaat inmiddels bijna drie jaar. In die tijd is de lopersgroep uitgegroeid tot een sportieve en bovenal gezellige vereniging, waar iedereen, zowel de sportieve recreant als de prestatieve loper, aan zijn trekken kan komen.

De vereniging telt inmiddels ruim 150 leden en staat als een huis!


Nu de hardloopafdeling volwassen is geworden, wil de lopersgroep haar diensten graag uitbreiden, om op deze manier nóg meer mensen op een laagdrempelige en verantwoorde manier in beweging te krijgen.

Vanaf 1 april  2015 verzorgt Lopersgroep Brandevoort naast hardlooptrainingen voortaan ook wandeltrainingen. De trainingen worden eenmaal per week verzorgd, op woensdagochtend, van 9.15 tot ongeveer 11.30. Er wordt getraind op twee niveaus: een groep die in een tempo van 5 km/uur wandelt en een groep die een tempo van 6 km/uur aanhoudt. Beide groepen worden begeleid door ter zake opgeleide wandeltrainers.

Informatieavond op dinsdag 17 maart
Op dinsdag 17 maart organiseert de lopersgroep een informatieavond. Tijdens deze avond passeren allerlei wetenswaardigheden rondom de nieuwe wandelgroep de revue. Denk aan informatie over contributie en lidmaatschap, trainingslocatie en routes, het eventueel samen deelnemen aan wandelevenementen en andere gezelligheidsactiviteiten. Ook kan men zich ter plekke voor de wandeltrainingen inschrijven. De informatieavond vindt plaats in Wijkhuis \'t Brandpunt en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Hardlopen of wandelen
Wandelaars die de smaak te pakken krijgen, kunnen overwegen om binnen Lopersgroep Brandevoort de stap naar het hardlopen te zetten. Een gezonde basisconditie is daarvoor immers vereist en hieraan kun je werken door regelmatig te gaan wandelen. Andersom kunnen hardlopers, die teveel van zichzelf gevraagd hebben en kampen met een blessure, enige tijd gaan wandelen, om zo langzaam maar zeker op een verantwoorde manier weer op krachten te komen.

Of gewoon gezond bewegen
Maar het is natuurlijk ook prima om te kiezen voor de wandelsport en het daarbij te houden. Wandelen is immers een van de meest eenvoudige manieren om je gezondheid op peil te houden. Alles wat je nodig hebt, zijn een paar goede schoenen en gemakkelijk zittende kleding. De voordelen van wandelen zijn legio: het houdt spieren en gewrichten soepel, het versterkt hart en longen, het is goed voor de lijn en het is bovendien uitermate ontspannend. Samen wandelen  is bovendien heel gezellig, waardoor het gemakkelijker vol te houden is.

Meer informatie: www.lopersgroepbrandevoort.nl en tijdens de informatieavond op dinsdag 17 maart, om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) in Wijkhuis \'t Brandpunt.


Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingBron grafics en/of tekst: lopersgroepbrandevoort.nl
 

(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven
(advertentie)Wat doet SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)


 • Tijdens ons inloopspreekuur bekijken we wat je blessure is.
 • We helpen je snel van je blessure af.
 • Ons inloopspreekuur is GRATIS
 • Ben je jonger dan 18 jaar dan zijn ook de behandelingen gratis (per indicatie, minimaal de eerste 9 behandelingen)
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord .nl
(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
 • Dakwerken
 • Metselwerken
 • Sanitair
 • Loodgieterwerken
 • Zinken goten
 • Stukadoorswerken
 • Timmerwerken
 • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap