De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Zoek op de site:
Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Advies of hulp bij huiselijk geweld en kindermishandeling
Veilig Thuis: Daar maak je je toch sterk voor
Archiefdatum: eerste week februari 2015


Iedereen die direct of indirect met geweld in huiselijke kring te maken heeft, kan hier iets tegen doen.
Of het nou om uzelf gaat of om iemand anders. Of u het zeker weet of al een tijdje rondloopt met een naar onderbuikgevoel. De website vooreenveiligthuis.nl is de eerste stap naar hulp en advies.

Want het geweld houdt niet op. Niet vanzelf.
 Wat zijn signalen?
Mishandeling is moeilijk te zien. Er zijn verschillende signalen die u kunnen opvallen. Stil en teruggetrokken gedrag of juist heel druk gedrag, schrikken van aanrakingen, vaak verwondingen hebben. En daar ongeloofwaardige verklaringen voor geven. Maar ook een onverzorgd uiterlijk, vieze, kapotte kleren en ongewassen haren en lichaam. En tenslotte ouders die schreeuwen tegen hun kind of vaak negatieve dingen zeggen over hun kind. Of een partner die u nooit buiten ziet. Of iemand die angstig, schrikachtig of depressief is. Een oudere die er slecht verzorgd uitziet, blauwe plekken op vreemde plaatsen, somber en lusteloos gedrag, angstig en schrikachtig gedrag, en onderdanig gedrag naar de verzorgende.
Het kunnen allemaal signalen zijn dat het bij een gezin thuis of met een oudere niet goed gaat. Dit zijn slechts voorbeelden. Bedenk u dat elk geval uniek is, en ga op uw gevoel af als u denkt dat er iets niet klopt. Bel voor deskundig advies met Veilig Thuis. U kunt altijd iets doen.

Wat kunt u doen?
Praten helpt echt, want het zet iets in gang. Met een ander of met degene waar u zich zorgen over maakt. Het kan moeilijk zijn om erover te praten. Maar bedenk wel: als u niks doet, verandert er zeker niks. U hoeft dit niet alleen te doen. Er zijn goeie hulpverleners die gespecialiseerd zijn in huiselijk geweld. Zij weten waar u terecht kunt voor alle hulp en advies die u nodig heeft.

Meer weten? Zoek met Google

Bron grafics en/of tekst: vooreenveiligthuis.nl
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.(advertentie)Wat doet SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)


  • Tijdens ons inloopspreekuur bekijken we wat je blessure is.
  • We helpen je snel van je blessure af.
  • Ons inloopspreekuur is GRATIS
  • Ben je jonger dan 18 jaar dan zijn ook de behandelingen gratis (per indicatie, minimaal de eerste 9 behandelingen)
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord .nlDe actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap