De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Cultuur op Strijp S
Kneeling | Five years of We Make Carpets
Archiefdatum: 27 oktober2014


Eén van de talentvolle collectieven die MU bijna vanaf het begin van hun werk volgde is WeMakeCarpets, met kunstenaars Marcia Nolte, Stijn van der Vleuten en Bob Waardenburg. No nonsense, conceptueel, hard werkend en met een eigentijdse archeologie eigenwijs bruggenslaand tussen design en kunst bouwden zij in vijf jaar tijd een inspirerend oeuvre op van pleisters en bekertjes koffie tot glow in the dark kiezels en petflessen tapijten.


Kortom, een visueel prikkelend festijn wat zelfs ook de kleintjes onder ons direct zal inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met een eigenzinnig tapijt. Wasknijpers zullen na deze zondag nooit meer hetzelfde zijn!

De expositie loopt nog door tot zondag 26 oktober 2014. Boekpresentatie: vrijdag 24 oktober 2014.

MU concentreert zich op het hybride hier, nu en straks van de visuele cultuur. Voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst die energiek wordt gemixt met design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media, is MU een avontuurlijke gids. Bij MU ontmoet en inspireert creatief Eindhoven, Nederland en de rest van de wereld elkaar, omringd door een breed publiek.


Locatie: MU Strijp-S


Wat is MU Strijp-S
MU concentreert zich op het hybride hier, nu en straks van de visuele cultuur. Voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse kunst die energiek wordt gemixt met design, mode, muziek, architectuur en nieuwe media, is MU een avontuurlijke gids. Bij MU ontmoet en inspireert creatief Eindhoven, Nederland en de rest van de wereld elkaar omringd door een breed publiek. MU initieert en coproduceert. Regelmatig dagen we internationale kunstenaars uit om een droom te realiseren of een eerste grote presentatie te maken, solo of in groepsverband. MU laat zien wat kunst kan zijn, in plaats van wat het hoort te zijn.

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingBron grafics en/of tekst: wemakecarpets.nl/Kneeling-Five-years-of-WE-MAKE-CARPETS
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.(advertentie)Wat doet SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord)


  • Tijdens ons inloopspreekuur bekijken we wat je blessure is.
  • We helpen je snel van je blessure af.
  • Ons inloopspreekuur is GRATIS
  • Ben je jonger dan 18 jaar dan zijn ook de behandelingen gratis (per indicatie, minimaal de eerste 9 behandelingen)
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord .nlDe actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap