De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Eindhovense stichting zoekt creatieve oplossingen
Over de Stichting KIEN
Archiefdatum: begin augustus 2014


Het Knooppunt Innovatie Elektrotechniek Nederland (KIEN) is het startpunt voor innovatie in de elektrotechniek.
Hier komen wetenschap, onderwijs, overheid en bedrijfsleven bij elkaar om de centrale rol die elektrotechniek speelt in belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen concreet te maken.

KIEN initieert, stimuleert, faciliteert en concretiseert elektrotechnische innovatie.


Stichting Knooppunt Innovatie Elektrotechniek Nederland (KIEN) is in 2011 opgericht om innovatie in de elektrotechniek te stimuleren. Zij doen dat niet alleen. KIEN is namelijk een echt knooppunt waar kennis, ervaring, onderzoek samenkomen. Samen met overheden, bedrijven, instellingen, netwerkorganisaties en gebruikers onderzoeken ze innovatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s.

En KIEN zorgt ervoor dat die oplossingen hun weg vinden naar de e-installateurs. Samen met Stichting KIEN worden de e-installateurs van nu de specialisten van de toekomst die systemen en oplossingen bij elkaar brengen.
De missie van KIEN: Wij doen het met en voor de e-installateur.

KIEN spant zich in om de e-installateurs te betrekken bij de innovatieonderzoeken en –projecten en de resultaten daarvan continu met hen te delen. Anderzijds zijn de expertise en ervaring van installateurs die dagelijks direct contact hebben met gebruikers, een belangrijke informatiebron voor onderzoeken en projecten. Dankzij de focus op de e-installateur en de eindgebruiker zijn de KIEN-projecten concreet, praktijkgericht en realiseerbaar.

Elektrotechniek speelt een belangrijke rol bij zorg, veiligheid, mobiliteit en duurzaamheid. Daarom heeft KIEN haar activiteiten toegespitst op 3 thema's, namelijk de 0-Energieomgeving, Langer zelfstandig thuis wonen en Valorisatie.

Meer weten? Zoek met Google

Bron grafics en/of tekst: www.stichtingkien.nl
 

(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven


De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap