De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Reizigers blijven tevreden
Openbaar vervoer in Oost-Brabant
Archiefdatum: eind april 2014


Arriva scoort met het busvervoer in Oost-Brabant een 7,4 in de OV-klantenbarometer. Dit cijfer blijft gelijk ten opzichte van 2012. Ook in de overige vervoergebieden in Nederland beoordeelt de reiziger Arriva met positieve klantwaarderingen.

Landelijk geeven reizigers Arriva voor serviceverlening gemiddeld een 7,5.Anne Hettinga, voorzitter Raad van Bestuur van Arriva Nederland: “Dit zijn resultaten waar ik ontzettend trots op ben. De hoge cijfers die onze klanten ons geven en de positie die dit oplevert in de rangordelijst van de OV-klantenbarometer laten zien dat openbaar aanbesteden loont. Een groot compliment aan alle medewerkers waaraan dit mooie resultaat te danken is. Zij staan dag in dag uit voor onze reizigers klaar. Dit waardeer ik enorm.”

Sociale veiligheid scoort hoger dan het landelijk gemiddelde In de Meierij (7,8) en Oost-Brabant (7,9) beoordelen reizigers de sociale veiligheid hoger dan het landelijke gemiddelde van een 7,6. Daarnaast wordt het gebruiksgemak van de OV-chipkaart goed beoordeeld in beide regio’s (respectievelijk een 7,8 en 8,1). De onderdelen zitplaats, gemak bij het instappen en vriendelijkheid worden ook met hoge cijfers gewaardeerd door de reizigers. In de rangordelijst staat de Meierij op een 16e plaats en Oost-Brabant op een 48e plaats.


Tip van Beeldnet:

Wist u trouwens dat u mogelijk recht zou kunnen hebben op geld terug bij vertraging?

Heeft u vertraging opgelopen of is uw bus of trein niet komen opdagen? Dan bieden wij u als eerste natuurlijk onze excuses aan! U heeft misschien recht op een vergoeding van (een deel van) uw ritprijs. Is er sprake van overmacht door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden? Dan heeft u geen recht op schadevergoeding of compensatie. Welke vergoedingsregeling voor u van toepassing is, is afhankelijk van de regio waarin u reist.

Aanspraak maken op de vergoedingsregeling voor een reis met een van de bussen van Arriva, kunt u doen via het contactformulier op de site van Arriva.
http://www.arriva.nl/contact/geld-terug-bij-vertraging/

 

De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap