De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Zoek op de site:
Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Altijd al een show willen geven?
Kiosk in Son en Breugel is gratis!
Archiefdatum: midden mei 2014


De kiosk in de gemeente Son en Breugel staat open voor iedereen. Er kunnen niet alleen muziekoptredens gehouden worden maar ook modeshows en sportactiviteiten.

Centraal in het dorp net boven Eindhoven ligt een grote kiosk. Regelmatig vinden er optredens plaats. De gemeente Son Breugel laat weten dat de kiosk ook voor u beschikbaar is.


Alle mensen en groepen die gebruik willen maken van de kiosk op het kerkplein in de gemeente Son Breugel, dienen dat aan te vragen door een formulier te sturen dat te vinden is op de gemeentesite van Son Breugel.

Het seizoen loopt in principe van 30 april tot en met 1 oktober maar daarbuiten kunt u ook gebruik maken van de kiosk. Bij slecht weer gaan de optredens niet door.

U kunt gebruik maken van panelen die de helft van de kiosk kunnen afzetten en tevens hebben we een veertigtal stoelen die gratis gebruikt kunnen worden om rondom de kiosk te plaatsen.

Het gebruik van de kiosk is gratis, maar u dient zelf voor geluid te zorgen. U kunt dat geluid tegen een speciale prijs inhuren bij de firma Foolen uit Son en Breugel.

De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap