De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Kasteeltuin Helmond feestelijk vuurwerk
Chinees Nieuwjaar
Archiefdatum: begin 2014


Op maandag 27 januari is Helmond gaststad voor de feestelijke viering van het Chinese Nieuwjaar in 2014 in Brabant. De viering van het Chinese Nieuwjaar is inmiddels een traditie en telkens is één van de Brabantse steden de organisator. Dit jaar dus Helmond.
 
 


Vuurwerkshow in kasteeltuin
Deze feestelijk dag wordt spectaculair afgesloten in de kasteeltuin met een prachtige vuurwerkshow op muziek ondersteund met laser, vuurelementen en speciale lichteffecten. De show is voor iedereen toegankelijk en duurt ongeveer 13 minuten.  De show start tussen 19.45 uur en 20.15 uur.
 
Verkeersomleiding
De Wiel zal voor deze activiteit kort worden afgesloten van 19.30 uur tot 20.30 uur voor al het gemotoriseerd verkeer ter hoogte van Restaurant Eetkamer 22 tot aan De Kegelbaan. Deze wegafzettingen zullen door verkeersregelaars, gedurende de afzettingsperiode bemand worden. Indien omwonende tijdens deze periode met hun auto bij hun woning willen komen kan dit via de verkeersregelaar geregeld worden.

bron tekst en foto:  www.helmond.nl 
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap