De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Blij met meer bussen
Arriva wint concessie Oost-Brabant
Archiefdatum: eind 2013


Arriva blijft de komende periode rijden in Oost-Brabant en mag vanaf 14 december flink uitbreiden in deze regio. De provincie Noord-Brabant heeft dat vandaag, dinsdag 17 december, bekend gemaakt.

De concessie Oost-Brabant heeft een looptijd van 10 jaar en een totale ordergrootte van bijna 700 miljoen euro.Anne Hettinga, algemeen directeur van Arriva Nederland: “We zijn ontzettend verheugd dat we het busvervoer in de regio Oost-Brabant mogen blijven verzorgen en nog eens fors mogen uitbreiden. Een geweldig succes voor het tenderteam en een beloning voor al onze collega’s in Brabant voor hun inzet en prestaties die ze de afgelopen jaren al hebben neergezet.”

In de concessie Oost-Brabant gaan 200 bussen rijden, waarvan 80 bussen van de huidige bestaande vloot. De nieuwe bussen zijn Euro 6-bussen en er wordt een zero emissie bus aangeschaft. Alle bussen worden uitgevoerd in de regionale huisstijl van Brabant. Bovendien hebben alle bussen gratis WiFi. De concessie biedt werkgelegenheid aan 550 fte.

Dienstregeling
Met een nieuwe dienstregeling wordt er slim ingespeeld op de vraag van de reiziger. De frequentie wordt verhoogd op lijnen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Op tijden en lijnen waar de vraag minder is, gaan minder bussen rijden. Zo worden bijvoorbeeld de Volans lijnen uitgebreid tot een frequentie waarvoor de reizigers in de spits geen dienstregeling meer hoeft te raadplegen.

Groeiende orderportefeuille
Met de winst van de concessie Oost-Brabant groeit de orderportefeuille van Arriva. De concessie Oost- Brabant wordt groter in omvang dan de huidige concessie. Met deze order is een contractwaarde van bijna 700 miljoen euro gemoeid.

Klik naar Arriva.nl 

De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap