De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Goedkoop op vakantie in Eindhoven ;-)
Camperplekken op P+R Meerhoven
Archiefdatum: eind 2013


P+R Meerhoven staat voor snel en voordelig Parkeren én Reizen naar het centrum van Eindhoven. De locatie ter hoogte van A2/Noord Brabantlaan (afrit 31 Veldhoven) biedt nu ook ruimte voor camperaars.

De gemeente Eindhoven heeft tien camperplekken ingericht en een afwaterput (voor reiniging chemisch toilet) aangebracht. De voorzieningen zijn in overleg met de Camperclub Nederland (CCN) gerealiseerd.
 
 


Eindhoven ondersteunt graag het verzoek van CCN. Wethouder Joost Helms (Mobiliteit) licht toe: “In Nederland en de ons omringende landen neemt het aantal camperaars sterk toe. Door de realisatie van een camperlocatie met voorzieningen is het voor binnen- en buitenlandse camperaars nog aantrekkelijker om onze stad of een evenement te bezoeken. Camperaars kunnen op P+R Meerhoven hun camper parkeren en voordelig met de bus naar het centrum reizen. De campers hoeven zo niet meer de stad in.”
 
Tarieven
Camperaars betalen dezelfde tarieven als de automobilisten die hun auto op P+R Meerhoven parkeren en de bus naar het centrum nemen. Voor gebruik van de camperplekken is een bedrag verschuldigd van € 3,- voor de eerste dag. Daarna bedragen de kosten € 10,- per dag. Deze tarieven dragen ertoe bij dat camperaars de locatie niet voor een langere periode gebruiken. Een busretour van P+R Meerhoven naar het stadscentrum kost € 0,50 per persoon en is te koop bij de betaalautomaat. Overdag rijdt elke 5 à 10 minuten een bus. De busrit duurt 10 minuten. Ook is het mogelijk om op P+R Meerhoven gebruik te maken van een gratis dagfiets van het bedrijf Lock’n’Go.
 
P+R Kiosk
Vakantiegangers kunnen ook even binnenlopen in de P+R Kiosk, die zes dagen per week (maandag tot en met zaterdag) van 8.00 – 18.00 uur geopend is. Voor bezoekers is er bovendien gratis WiFi.
 
P+R Meerhoven ligt ter hoogte van A2/Noord Brabantlaan (afrit 31 Veldhoven) aan de Sliffertsestraat 304. Camperaars vinden de locatie met hun GPS via de coördinaten N 51.43507º - O 05.42444º, of N 51º 26’ 06,2” – O 05º 25’ 27,8”.
 
bron grafic en tekst:  www.eindhoven.nl
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap