De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Aanmelden voor 24 december 2013
Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Archiefdatum: begin 2014


Op woensdag 19 maart 2014 zijn de volgende verkiezingen voor de gemeenteraden in Nederland. Zo ook voor de gemeenteraad van Eindhoven.
 
Wilt u met een nieuwe partij meedoen, dan kan dat. Het bestuur van een politieke partij dient een registratieverzoek uiterlijk tot en met 23 december 2013 schriftelijk indienen bij het centraal stembureau van Eindhoven. Hiervoor is een formulier beschikbaar; deze is op te vragen bij de sector Publiekscontacten (Inwonersplein, Stadskantoor).


Alleen een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid mag zich registeren. Dat betekent dat de politieke partij als vereniging moet zijn ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel. Informatie over verenigingen en de vastlegging van hun statuten kan worden verkregen bij de Kamer van Koophandel.
 
Bovendien is voor de registratie een bewijs van betaling/storting van de waarborgsom van € 112,50 nodig. Zodra de kandidatenlijsten definitief zijn, geeft de voorzitter van het centraal stembureau opdracht de waarborgsommen terug te betalen van die partijen die een geldige lijst hebben ingeleverd. Er wordt geen rente gerekend over de gestorte waarborgsommen.
 
Moet u nog een partijnaam bedenken?  Houdt er dan rekening mee dat er voorwaarden aan verbonden zijn. Zo mag de naam niet in strijd zijn met de openbare orde en  niet misleidend zijn voor de kiezer.
 
Alle informatie vindt u op www.eindhoven.nl.
 
bron tekst en grafic: www.eindhoven.nl
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap