De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Zoek op de site:
Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Helmondse politie niet meer verantwoordelijk
Verloren en gevonden voorwerpen
Archiefdatum: oktober 2013


Een voorwerp gevonden?

Als u een voorwerp vindt in de gemeente Helmond, kunt u dat afgeven bij het kantoor van de Stadswacht aan de Weg op den Heuvel 39. Dit kantoor bevindt zich naast het Stadskantoor Helmond. Het is ook mogelijk om melding van de vondst te maken bij de Stadswacht van Helmond en het voorwerp thuis te bewaren.


De gevonden voorwerpen worden opgeslagen bij de Stadswacht. Voorwerpen met een waarde van minder dan € 450,- worden drie maanden bewaard, voorwerpen die meer dan € 450,- waard zijn worden een jaar bewaard. Deze periode geldt vanaf de dag van de registratie van de vondst. De gevonden voorwerpen worden gepubliceerd op de website van de Stadswacht. Eens per maand zal een overzicht geplaatst worden in weekblad De Trompetter. De rechthebbende eigenaar kan het voorwerp ophalen bij de Stadswacht.

Een voorwerp verloren?

Bent u een voorwerp verloren in de gemeente Helmond, bijvoorbeeld een sieraad, een portemonnee of een mobiele telefoon? Dan kunt u dat ook melden bij de Stadswacht. Dit kan via het contactformulier op de website van de Stadswacht of via tel. 0492-845970. Het is ook mogelijk om dit door te geven bij het kantoor van de Stadswacht te Helmond.
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap