De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Voor creatieve Eindhovenaren
'Glow off' 2013 komt er weer aan
Archiefdatum: midden november 2013


"GLOW Off 2013" GAAT VAN START
In veel steden tref je culturele projecten aan, ondersteund door de overheid, waar omheen zich in de loop der tijd kleine /particuliere initiatieven vormen. Dat kan in de loop der jaren uitgroeien tot iets groots. Het zgn. "Off circuit". Denk aan Avignon, Edinburg.

HET PLAN.
Creatieve Eindhovenaren, komen tijdens de afsluitende avond van Glow 2013 en de daaropvolgende glowloze dag, (dus alleen 16 en 17 november) met eigen initiatieven. Aansluitend op "Glow" wordt dat dus "Glow Off"DE ARTISTIEKE INHOUD.
Heel simpel. Rond of in het eigen huis, atelier, straat, vereniging , school etc. een lichtwerk creëren van welke aard dan ook. Als het maar
  • op je site wordt vermeld (als je die tenminste hebt) en
  • de locatie voor die twee dagen (zaterdag 17 en zondag 18 november) te vinden is. Immers, misschien willen andere Eindhovenaren naar aanleiding van de publicatie op je website, ook daadwerkelijk komen kijken.

WE BEGINNEN DIT JAAR VOORZICHTIG.
  1. Je maakt een schetsontwerp.
  2. Dat ontwerp zet je op je eigen website.
  3. Vlak voor de start van Glow fotografeer je het uiteindelijke resultaat en dat zet je ook weer voor 10 november op je eigen website.


ORGANISATIE.
Vooralsnog komt er geen officiële organisatie met vergaderingen, bestuursfuncties, lidmaatschapsgelden en meer. Niks van dat alles. We starten eenvoudig via DSE en social media.

KOSTEN.
Ieder draagt de eigen kosten.

Na het succes van 2012 gaat Glow off 2013 weer van start.
Wil je meedoen? Dat kan, je kunt gewoon beginnen op de manier zoals hier boven is voorgesteld. Aarzel je nog of wil je er toch iets meer van weten? Surf dan naar de website van Glow off. www.glowoff.dse.nl.

TELL YOUR FRIENDS.
Stuur dit bericht a.u.b. door naar vrienden, familie, relaties, collega's etc. Iedere Eindhovenaar is van harte uitgenodigd om zich bij dit creatief licht initiatief aan te sluiten.

 


Meer weten? Zoek met Google
 

(toevoeging beeldnet.nl)

Kijken naar kunst en zelf direct kopen van de kunstenaar. Zonder provisiekosten.
Mijnexpositie.nl plaatst kunstenaars centraal. www.mijnexpositie.nl

Kunst en Cultuur verdienen meer!
We hebben het vaak niet in de gaten, maar kunst- en cultuurbewustzijn vormt meer in ons dat we beseffen.
Kunst en Cultuur halen je los van dagelijkse beslommeringen, ontwikkelen je. Toch is kunst een vaak een ondergewaardeerd item.

Laten we wel wezen.... ook de kunst heeft een rol gespeeld in het bewuster omgaan met de natuur en heeft ons, zonder dat we het weten, geleerd beter om te gaan met onze omgeving.


(advertentie)


Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven(advertentie)

Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven

Fysiotherapie Achtse Barrier is een groepspraktijk met twee vestigingen in de Achtse Barrier gelegen in Eindhoven Noord. Zij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw klachten zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Zorgprogramma’s voor onder andere: Hart- en Vaatziekten, Diabetes, Urine-incontinentie, Astma, COPD, Angst, Depressie en Osteoporose. Fysiotherapie Achtse Barrier Eindhoven
De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap