De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Dutch Technology Week
Technologie in de sport tot 8 juni
Archiefdatum: juni 2013


Op zaterdag 1 juni staat Genneper Parken in het teken van technologie in sport als onderdeel van de Dutch Technology Week in Eindhoven.
Op deze hotspot kunnen bezoekers gedurende de hele dag kennismaken met de highlights op het gebied van sport, op het vlak van kennis en technologie. De hoofdlocaties van de hotspot technologie in sport zijn Fontys Sporthogeschool en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.
Hotspot technologie in sport

Op een achttal aansprekende locaties geven toptechnologie bedrijven in de regio een kijkje ‘in de keuken’ van hun organisatie tijdens de HighTech Ontdekkingsroute. Op zaterdag 1 juni is Fontys Sporthogeschool de hoofdlocatie als hotspot technologie in sport. Van 11.00 tot 17.00 uur maakt u kennis met verschillende partijen die actief zijn op het gebied van technologie in de sport uit de Brainport Regio Eindhoven.

In Fontys Sporthogeschool kunnen bezoekers terecht voor algemene informatie en presenteren een aantal innovatieve bedrijven zich hier. Er zijn diverse demo’s en doe-activiteiten zoals interactieve speeltegels, een echte 3D-bioscoop, videoanalyse van sportbewegingen, het innovatieve sportconcept YOU.FO en de nieuwste sportrage genaamd Bossaball. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het ruime aanbod op deze dag. Bovendien kunt u in de sportfoyer, tegen betaling, genieten van een hapje en een drankje met uitzicht over het veld van FC Eindhoven.

Ontdek ook enkele highlights in het water van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, neem bijvoorbeeld een kijkje in de keuken van het kloppend hart van de Nederlandse zwemsport met innovatieve trainingsfaciliteiten. Of ga bungeeroeien met Volans terwijl u de internationale sfeer van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion inademt.

Dutch Technology Week Sport en Innovatie

In de week van 31 mei tot en met 7 juni organiseren ondernemers, kennisinstellingen en overheden in Brainport regio Eindhoven de tweede Dutch Technology Week (DTW). Een week vol met technologische verrassingen, nieuwe snufjes en inspirerende ontmoetingen. Deze regio ontwikkelt, maakt en verkoopt mooie, innovatieve en relevante producten. De DTW brengt de kracht en het bijzondere karakter van de hightech industrie in Brainport regio Eindhoven onder de aandacht van het brede publiek. Van professional tot student, van jong tot oud, de DTW is er voor iedereen! Er zijn tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 1 juni 8 hotspots die u gratis kunt bezoeken en die allen met elkaar in verbinding staan met gratis busvervoer.

De hotspot technologie in sport is een samenwerking tussen Stichting Sports & Technology, Fontys Hogescholen en gemeente Eindhoven. Beleef technologie in sport deze dag zelf en kom ook langs!
 

De actualiteit van vandaag:

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap