De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Stichting Herculesramp


Stichting Herculesramp 1996.

Betrokkenen van de vliegtuigramp op vliegveld Eindhoven, 15 juli 1996, hebben "Stichting Herculesramp 1996" opgericht. 

De stichting is het resultaat van vele verzoeken van nabestaanden en overlevenden zich te verenigen om samen het verlies van 34, meest jonge musici uit het Fanfarekorps der Koninklijke Landmacht 1996, alsmede het leed van 7 zwaar gewonden te dragen. De stichting wil zich gaan inzetten voor alle betrokken bij de Herculesramp middels het behartigen van belangen, het bevorderen van saamhorigheid en het instandhouden van de herinneringen aan het Fanfarekorps der Koninklijke Landmacht 1996. Het organiseren van ontmoetingsdagen, familiedagen en themabijeenkomsten zijn hier voorbeelden van. In samenwerking met andere organisaties wil de stichting haar medewerking verlenen aan concerten en herdenkingen.

Het bestuur is van mening dat de Herculesramp kritisch moet worden onderzocht, zodat er een zo waarheidsgetrouw mogelijk rapport komt, waaruit lessen getrokken kunnen worden, waardoor de kans op zo'n tragische ramp in de toekomst verkleind wordt en het omgaan met getroffenen verbeterd kan worden. Vandaar dat het bestuur zich ten doel heeft gesteld de veiligheid van het militair luchtvervoer voor personen te willen bevorderen.

Donateurschap

Mensen die zich verbonden voelen met de nabestaanden en overlevenden, alsmede Stichting Herculesramp 1996, kunnen donateur worden of een eenmalige schenking doen. Giro 762.58.57 is geopend voor donaties die van harte welkom zijn ter ondersteuning van het doel. Donateurs zullen op de hoogte worden gehouden van de activiteiten die de stichting onderneemt.

Klik door naar ruimte buiten deze advertorial© ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap