De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,


Uw eigen kabelkrant


KabelkrantAls u het slim aanpakt, heeft u heel goedkoop uw eigen kabelkrant
Indien u een boodschap heeft voor de klanten in uw zaak, de bezoekers van uw kantine of de patiënten in uw wachtruimte, dan is een modern kabelkrantsysteem een uitgekiende manier om die boodschap onder de aandacht te brengen.

U kunt een kabelkrant laten plaatsen, die deel uitmaakt van het Beeldnet-bereik. Of een kabelkrant met enkel uw eigen items.

Hier een korte uitleg.

Kabelkrant met beeldnet-bereik

 • Benodigdheden
  Wat er nodig is voor een eigen kabelkrant, is een computer, een monitor, een internetverbinding en een abonnement bij beeldnet.nl


 • Wat ziet u op uw eigen systeem?
  Op uw eigen kabelkrant komt voornamelijk uw eigen informatie.
  Dit wordt afgewisseld met nieuws-items van Beeldnet. Dit zijn geselecteerde en ingekorte versies van de nieuws-items die u op beeldnet.nl ziet. De volledige versie van deze nieuws-items kan men op beeldnet.nl lezen.

  Bovendien komen uw eigen kabelkrantberichten ook volledig automatisch op uw eigen internetsite. Zo houdt u uw eigen site steeds afwisselend. Dat scheelt u tijd in het onderhoud van uw internetsite en is goed voor een betere ranking bij Google.


 • Informatie uitwisseling enkel met toestemming
  Uw informatie kan getoond worden op andere beeldkranten of op beeldnet.nl.
  Informatie van andere deelnemers op uw locatie kan alleen getoond worden met uw toestemming. U krijgt dus nooit concurrentie op uw tv-schermen te zien enkel een aanvulling.
   


 • Uw informatie ook op andere locaties
  Omdat u met uw eigen kabelkrant deelneemt aan Beeldnet, komt uw organisatie ook op andere systemen. Uw bereik is groter.


 • Deelname op Beeldnet.nl
  Aan het profileren van uw organisatie op www.beeldnet.nl zijn geen abonnementskosten verbonden. Ook op deze wijze wordt het bereik groter.


 • Kwaliteit
  De grafische uitstraling van de Beeldnet-kabelkranten is goed. Er wordt grote aandacht besteed aan teksten en achtergronden.


Kabelkrant zonder beeldnet-bereik

Alleen uw eigen informatie.

U kunt natuurlijk ook een kabelkrant plaatsen die enkel uw eigen informatie toont. Klik door naar de leverancier als u een eigen systeem wenst. (externe link)

© ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap