De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,eerder item
volgend item


Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Organisatie: Koor La Jeunesse
De 25ste Rommelmert in De Gildenbond Kaatsheuvel


Koor La Jeunesse organiseert voor de 25ste keer een goed verzorgde Rommelmert.
Deze wordt gehouden op zondag 3 februari 2019 in Ontmoetingscentrum De Gildenbond , Mgr. Völkerstraat 3 te Kaatsheuvel. De opbrengst van de mert komt ten goede aan de vereniging die al bijna 50 jaar bestaat.


De rommelmert  is geopend van 9.30 tot 14.30 uur en in 3 zalen staan uitgestald: kleding, electra, boeken, speelgoed, vinyl, huishoudelijke artikelen en het Rad van Avontuur draait de hele dag met leuke prijzen die geschonken zijn door bedrijven en winkeliers die het koor een warm hart toedragen. De leden met haar aanhang verzorgen de verkoop van de spullen op de kramen. Zorg zelf voor tassen, want plastic tasjes worden schaarser en niet zo makkelijk meer weggegeven. Wilt U de eerste drukte vermijden, loop dan rond 11.00 uur binnen en kunt U lekker op uw gemak rondsnuffelen.
De entree van de rommelmert bedraagt € 2,00 [graag gepast betalen] en er zijn geen kramen te huur. U kunt gratis parkeren in de buurt. Heeft U zelf spullen die U kwijt wilt, breng ze op zaterdag 2 februari  voor de middag naar bovenstaand adres. Voor verdere informatie kunt u de website: www.lajeunesse.nl bezoeken of bellen naar 0416-276771 / 277081

Meer weten? Zoek met Google

Naar de website: lajeunesse.nl
 


(advertentie)

Vragen over een klikprothese?

Eén klik verwijdert voor het stellen van uw vraag over het klikgebit. Zo kunt u snel te weten komen of een klikprothese ook voor u geschikt is.


" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk met het maken van een inlog-account"...


Deze advertentie komt tot stand met medewerking van
Implantaatcentrum Eindhoven(advertentie)

Klusbedrijf Eindhoven

"...Bij ons kunt u terecht voor het grotere aannemerswerk, maar ook voor kleine klussen in en om uw woning of bedrijfspand...."
  • Dakwerken
  • Metselwerken
  • Sanitair
  • Loodgieterwerken
  • Zinken goten
  • Stukadoorswerken
  • Timmerwerken
  • Tegelwerken
www.klusbedrijfeindhoven.nl

Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap