De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,eerder item
volgend item


Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Bijzondere kunst in Nuenen
Lente-tentoonstelling van Ruimte in beeld


Mooie expositie van beelden en schilderijen in het Brabantse Nuenen. Open op zaterdag en zondag. Het atelier bevindt zich bij de beeldentuin dus met een beetje geluk ziet u ook beeldhouwers aan het werk tijdens u bezoek. Prachtige expositie in het Brabantse groen in Nuenen, op fietsafstand van Eindhoven.


Te bezichtigen in de beeldentuin beelden in steen, glas, staal en hout in de tuin. De binnenruimte bevat schilderijen, beelden in messing en kunststof, 3D-prints en keramiek. De gast-kunstenaars van de eerste expo dit jaar zijn Tim Meijer, Hedwig van Onna, Carolien de Brouwer, Toni Bauer, Jan Wils en Hendrike Huijsmans. (tot 1 juli).
Uiteraard is er ook mooi werk te zien van de eigen beeldhouwers van atelier Ruimte in Beeld: Antoinet Verhagen, May Oudenhoven, Kitty Tijbosch, Ton Swinkels, Jan Opstelten en Rob Zweerman.
Wij verwelkomen u graag in Nuenen. Entree is gratis, voldoende parkeerplaatsen.

Meer weten? Zoek met Google

Bekijk op kaart: routebeschrijvingNaar de website: ruimteinbeeld.nl

Bron grafics en/of tekst: ruimteinbeeld.nl
 


Op Beeldnet.nl:


 © ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap