De online versie van Beeldnet.
Toegankelijk voor iedereen en zichtbaar op de
kabelkranten van beeldnet op locatie.
Het andere nieuws van Brabant Zuid Oost.
Met een directe link naar:
Achtse Barrier, Asten, Bakel, Bladel, Bergeijk, Best, Blixembosch, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo Oirschot, Son Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre,Actueel op Beeldnet.nl voor Eindhoven en omgevingFysio- en oefentherapie bij artrose van de heup en/of de knie wordt een deel vergoed uit de basisverzekering

Met ingang van 1 januari 2018 wordt fysio- en oefentherapie bij artrose van de heup en/of de knie vergoed vanuit de basisverzekering in plaats vanuit de aanvullende verzekering.

Dit geldt voor de eerste 12 behandelingen per kalenderjaar. Omdat het nu om de basisverzekering gaat, gaat deze vergoeding wel ‘ten koste’ van uw verplichte eigen risico (voor 2018 is dit E 385,00)


Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden na deze 12 behandelingen de overige noodzakelijke behandelingen vergoed uit uw aanvullende verzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft dan moet u vanaf de 13e behandeling zelf betalen.

..meer op Fysiotherapie Achtse Barrier  


Soms bewaren we een artikel

Ons archief

De artikelen die op beeldnet.nl verschijnen en daarme ook regelmatig op onze kabelkranten, bewaren we soms als naslagwerk.

Klik naar het archief voor de volledige lijst, of zoek gewoon met behulp van het zoekvenster bovenaan op een trefwoord.


Tips van de vakman voor uw woning

Goten en afvoeren reinigen

Houd u er rekening mee dat ook uw goten en afvoeren onderhoud nodig hebben, de goten zitten vaak vol met bladeren / takken /zand. Dit kan lekkages en verstoppingen veroorzaken.
Wanneer u dit zelf niet kunt of wilt doen, kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem contact op voor het maken van een afspraak.


(reclame)


  
  
  
  
De weersverwachting voor Brabant Zuid-oost


Vandaag donderdag.
max: 23.7 °C     bewolkt met kans op een onweersbui. Neerslagkans 90 %
wind: 3 O
In de nacht naar morgen wordt het 14.7 °C  

Morgen wordt het maximaal 23.7 °C, bewolkt met kans op een onweersbui en de kans op neerslag is 55%
Wind: 2 O
In de nacht naar zaterdag wordt het 15.3 °C  


Sterke combinatie

Uw kopij op internet, maar ook lokaal

Beeldnet richt zich op Brabant Zuid-Oost. Wij plaatsen redactionele berichten op onze kabelkrantsystemen. Ook uw kopij is daar welkom. Indien u op beeldnet.nl uw nieuws aanlevert, kan het zijn dat dat ook interessant is voor vermelding op onze kabelkrant. Zo komt uw nieuws bij een nog groter publiek onder de aandacht. Klik naar "kopij aanleveren"


meer informatie ...
Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving
Festival voor jong en oud

Hooipop Geldrop 2018

Hooipop is een Geldrops muziekfestival voor jong en oud. De hele dag door Cover bands en een grote rommelmarkt. Kinderspelen, een luchtkussen, schatgraven, boogschieten, mechanische stier  en klimwand.
Het wordt weer een feest op zaterdag 2 juni!


Katwaardig.nl Blog voor kattenliefhebbers
wekelijkse kattenblog
MISVERSTANDEN ROND HET SPROEI GEDRAG VAN KATTEN

Een regelmatig voorkomend probleem waar katteneigenaren mee te maken kunnen krijgen is het sproei gedrag van katten. De kat die met iets gebolde rug zijn achterlijf naar een object went en met trappelende voorpootjes, de staart als een vlag omhoog, vaak met een trillend puntje en een afwezige blik in de ogen een straal urine verticaal tegen het doelwit spuit. Omdat over dit natuurlijke gedrag van de kat nogal wat misverstanden bestaan, geef ik in deze Katse Spinsels wat verduidelijking.
 
.. lees verder op katwaardig.nl  


Sterke combinatie

Uw kopij op internet, maar ook lokaal

Beeldnet richt zich op Brabant Zuid-Oost. Wij plaatsen redactionele berichten op onze kabelkrantsystemen. Ook uw kopij is daar welkom. Indien u op beeldnet.nl uw nieuws aanlevert, kan het zijn dat dat ook interessant is voor vermelding op onze kabelkrant. Zo komt uw nieuws bij een nog groter publiek onder de aandacht.

Het blijkt dat kijkers van onze kabelkranten enige afwisseling kunnen waarderen. Uiteraard moeten wij een keuze maken in de aangeleverde kopij. Ook kan het zijn dat wij redactionele aanpassingen maken.
Plaatsing is niet gegarandeerd, maar de uitnodiging om uw kopij aan te leveren is wel gegarandeerd welkom.

Beeldnet de internet versie van Beeldnet-kabelkrant voor Eindhoven en omgeving

Mondhygiëne bij implantaten

Het implantaat onder een kroon of brug zit vast in het bot.

Het is van belang dat de overgang van de kroon of brug naar het tandvlees goed wordt schoongemaakt.

U dient dit gebied naukeurig met een zachte tandenborstel te poetsen. Ook is het gebruik van tandenstokers en/of flossdraad aan te raden. Bij een goede mondhygiëne hoeft u niet bang te zijn dat u uw implantaat zult verliezen.
-------------------
© ScipNed | Scipned Beheersysteem | Sitemap